Fasseures |
Coques escaldades fregides |
El otro día fuimos Sevilla y yo a comer a casa de Santi y
Mila. Mila, excelente cocinera, nos deleito con el siguiente menú.
De aperitivo tomamos una habas y para comer fasseures y
coques escaldades fregides.
Os paso la receta de les Fasseures, sacado del libro: “Menjar
a Relleu”, editado por la Commisó de festes Mare de Déu del Miracle 2011.
Fasseures.
Ingredients per a 4 persones:
Per a la fasseura:
·
½ barra de pa a remulla.
·
2 botifarres.
·
200 gr. de cansalada.
·
250 gr. de farina de panís.
·
Safrà, julivert ben talladet, sal i oli.
Per a l’olla:
·
Penques, nap, xirivia, carlota, fesols.
·
2 costelletes i un trosset de paleta de porc.
·
Aigua, oli i sal.
Posarem a bullir els ingredients de l’olla amb aigua, sal i
oli fins a que estiguen cuits.
Mentre l’olla està bullint es fan les fasseures. Per a
fer-les, escorrem el pa, ben escorregut, es posa la farina de panís, la botifarra,
la cansalada, el safrà, sal al gust, un xorret d’oli. Es pasten ben pastades i
es fan les fasseures.
Un hora abans de dinar, les fasseures es posen a coure a l’olla.
Aunque lo mejor fue la excelente compañía.
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